Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова призова БСП да не

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgДепутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова призова БСП да не
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: В тази ситуация опозиционност не трябва да има. Надявам се БСП най-накрая да го проумеят

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова прикани Българска социалистическа партия да не бъде непрекъснато съпротива за предлаганите ограничения за справяне с рецесията, а да ги поддържа.

" Всичко, което предложихме в съботния и неделния ден ние от ГЕРБ, сме поели отговорност да бъде изпълнено. Не единствено средствата, планувани в актуализацията на бъджета, освен ограниченията 60/40, само че и всички средства, които посредством ББР са ориентирани към бизнеса. Комисията по бюджет и финанси направи доста оферти в поддръжка на бизнеса. Изненадана съм за какво сътрудниците от Българска социалистическа партия веднъж поне не одобряват причини, тъй като дружно би трябвало да излезем от тази рецесия. Тук опозиционност не би трябвало да има. Надявам се най-сетне да го проумеят. Хората, всички, които изпитват компликации, не желаят да виждат разделяне както на политическите сили, по този начин и по оста парламент, Министерски съвет и президентска институция ", сподели тя в ефира на утринния блок на БТВ.

" Вярно е, че опозицията има право когато и да е да предлага разнообразни решения. Помним обратно в годините какъв брой се тиражираше визията им за това и това, само че самият факт, че през вчерашния ден и на комисията по бюджет и финанси, и на комисията по правни въпроси предложенията, които направихме останалите политически сили, бяха подкрепени, а не това на Българска социалистическа партия. В огромната си част предложенията на Българска социалистическа партия се вършат с ясното схващане, че те няма да се одобряват в пленарна зала ", разяснява Атанасова.

" Решението за понижаване на партийните дотации е на ГЕРБ. Второ, тезата, че през всички тези години на този мандат неколкократно са предложили понижаване на заплатите или замразцяването им на равнища от 3000 лв., е, считам, мярка, която те употребяват единствено и по отношение на предизборна акция. Нашето предложение е задоволително рационално ", съобщи депутатката.

" В контакт сме с колежките, които бяха с позитивен тест за Ковид-19. Д-р Дариткова е в положително положение, няма към момента никакви недоволства. Даниела Малешкова също е в чудесно положение, също така техните близки са с негативен тест за Ковид-19 ", приключи Атанасова.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР